Răcoritoare

Articole

Share

Franklin & Sons -> Experiență, Calitate, Bun gust

Franklin & Sons este o industrie de băuturi răcoritoare înființată în 1886. Aceștia oferă o un număr mare de game premium de băuturi răcoritoare, tonice și mixere.
Lumea este un loc uimitor, plin de arome și inspirație și ne place cei mai mulți, suntem fericiți să degustăm deliciile sale, dar dacă luăm ingrediente prin intermediul lanțurilor de aprovizionare lungi, este vital pentru noi ca fiecare etapă să fie etică și să avem o poziție strictă împotriva oricăror. formă de sclavie sau trafic modern.
[I]1
Compania a fost înființată de frații George, Frederick și Albert, în magazinul lor de dulciuri din Rickmansworth, Anglia.
Erau renumiți pentru berea lor de ghimbir preparată în casă, a cărei rețetă era un secret bine păzit. Sticlele lor au fost produse în sticlă returnabilă, gresie și sifoane de sifon, dintre care unele există și astăzi.

[P]176138001

După o vreme s-au dovedit a fi unii dintre cei mai buni în a produce băuturi răcoritoare și tonice și compania a evoluat în tot acest timp.

[P]176130001

Păstrând inspirația fondatorilor, Franklin & Sons este astăzi, una dintre cele mai inovatoare firme. Apa de izvor din regiunea Staffordshire este combinată cu zahăr produs exclusiv în Regatul Unit, la care se adaugă ingrediente din toată lumea, de la portocale din Valencia, la soc englezesc, pentru a produce băuturi de cea mai bună calitate, perfecte pentru răcorire, pentru mixuri, sau pentru a fi asociate cu mâncăruri.

[P]176136001

Băuturile Franklin & Sons folosesc numai arome naturale, extracte și coloranți naturali. Pentru prepararea băuturilor nu se folosesc conservanți și îndulcitori artificiali.
Se foloseste foarte puțin plastic în ambalaje, majoritatea covârșitoare fiind formată din cutie, sticlă și carton. Acesta este motivul pentru care Franklin and Sons Ltd și compania mamă Global Brands Ltd s-au angajat într-un program de îmbunătățire continuă în toate domeniile de consum al afacerilor.

[I]3