Despre noi

Infiintata la mijlocul anului 1997, cu capital privat integral romanesc, Nexus Media s.r.l. este una din firmele reprezentative in furnizarea de solutii software din Romania si in special din zona de N-E.

S.C. Nexus Media s.r.l., pornind de la experienta si capacitatea deosebita a specialistilor si distribuitorilor sai, ofera solutii software profesionale, adaptate si adaptabile, destinate integrarii in procesul de afaceri cu o mare eficienta operationala in gestionarea si prelucrarea informatiilor.

Solutiile noastre software se adreseaza cerintelor de informatizare ale firmelor mici, mijlocii si chiar mari si pentru orice domeniu de activitate.

In activitatea desfasurata, o importanta deosebita o acordam in primul rand satisfactiei clientilor si in al doilea rand dezvoltarii de solutii noi concomitent cu perfectionarea solutiilor existente. Aceste doua principale obiective ale echipei Nexus Media aduc clientilor nostri satisfactia cautata in utilizarea solutiilor software achizitionate.

In relatia cu clientii si partenerii promovam profesionalismul, sinceritatea si respectul in dorinta de a mentine o comunicare care sa aduca plus valoare ambelor parti. Astfel, ne mandrim cu referinte excelente primite de la majoritatea clientilor si partenerilor nostri.

Produsele noastre software ofera solutii pentru: evidenta contabila integrata (ERP), gestiunea achizitiilor, gestiunea stocurilor, interactiunea cu furnizorii, gestiunea relatiilor cu clientii, urmarirea comenzilor, gestiunea financiara, analiza economica, gestiunea resurselor umane, gestionarea parcului auto, implementarea partii de back/front office pentru aplicatiile speciale destinate clientilor ce desfasoara activitati de vanzari (retail): magazine, supermarket-uri, restaurante, fast food-uri, hoteluri, pensiuni, salone de infrumusetare, SPA, laboratoare medicale, statii de benzina si GPL.