Politica retur

Retururi

Daca aveti o problema cu un produs, care nu a fost rezolvata de catre Departamentul Tehnic, in termen de 10 de zile lucartoare de la achizitie puteti returna produsul. Pentru aceasta va rugam sa ne trimiteti un mesaj din pagina de contact sau un email la adresa: sales@vitality.store.ro
Va vom raspunde prin e-mail în termen de 3 zile lucratoare, cu instructiuni de returnare.
Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client iar rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 30 de zile de la retur.

Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca si nou, ne rezervam dreptul de a solicita o taxa pentru readucerea in stadiul initial (daca este posibil) sau pentru a acoperi diferenta de pret rezultata din vanzarea produsului ca second-hand sau, la optiunea clientului, ii vom reexpedia produsul, pe cheltuiala acestuia.
Acesta clauza se aplica conf. O.G. 130/2000, in cazul achizitionarii de produse din acest site folosind tehnicile de comunicare la distanta, aplicandu-se definitiile cuprinse in O.G. 130/2000 art. 2 lit.e.